Leie og Utleie - Høllen og Solta Båthavn

Go to content

Main menu:

Leie og Utleie

Utleie av båtplass

Med unntak av grunneierplasser og K-plasser SKAL all utleie av båtplasser i følge § 5 i "Regler for kjøp, salg og framleie av båtplasser" skje gjennom styret. Det er ikke tillatt å leie ut plassen privat. Ved brudd på denne regelen kan du risikere å miste plassen.


Leie av båtplass

Båtplassene som leies ut eies av andelhaverne, og det betyr at det vil variere fra år til år hvilke båtplasser som er tilgjengelig for utleie. Det er derfor ikke anledning til å avtale leie av en plass for mer enn inneværende sesong.

Tilgjengelige båtplasser får vi oversikt over i slutten av mars hvert år (andelshaverne har frist i midten av mars med å melde inn ønske om utleie).

Når båtplassene er fordelt (vanligvis i begynnelsen av april hvert år) sendes det ut faktura som bekreftelse på at man er tilbudt en båtplass. Ved betaling av faktura godtar man leieforholdet og de bestemmelser som gjelder i båthavnen.


Forespørsel om leie/utleie rettes til regnskap@hsbaathavn.no.


3. april 2023: Alle plasser vi har fått inn for utleie i 2023 er nå fordelt.


Leiepriser 2023
2,5 m bredde3.0 m bredde3.5 m bredde4,0 m bredde
Kr 5 000Kr 6 000Kr 7 000Kr 8 000
Inkludert i leieforholdet inngår forpliktelse til å gå nattevakt når den båtplassen man har leid er satt opp på vaktlisten.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu