Ledig stilling - Høllen og Solta Båthavn

Go to content

Main menu:

Ledig stillingHøllen og Solta Båthavn søker
DRIFTSLEDER
til våre båthavner i Høllen og Solta i Søgne


Båthavnene i Høllen og Solta ble etablert på 80-tallet og omfatter ca 500 båtplasser av flere størrelser og fordelt på flere flytebrygger. På tross av alderen er havna i god stand takket være regelmessig og godt vedlikehold og kontinuerlig utskifting av slitedeler. I Solta grenser havna inntil en kommunal båthavn utenfor vår båthavn.

Høllen og Solta Båthavn er en medlemsforening hvor medlemmene har rett til å disponere en båtplass i en av havnene samt parkering og opplag på området. Foreningen leier grunn av Kristiansand kommune på en langsiktig kontrakt, og det er installert vann- og strømpunkter i hele havna til bruk av medlemmene. Allmenheten har også adgang til å parkere biler på områder, sette ut / ta opp båter og ha båter i opplag mot avgift.

Vår driftsleder gjennom mange år, Jens Kristensen, ønsker å trappe ned og vi søker nå hans etterfølger. Jens vil fortsette å arbeide en tid sammen med den nye driftslederen for å sikre kontinuitet og kunnskap om havnene.

Vi søker en omgjengelig person som er praktisk orientert og har kunnskap og ferdigheter med vanlig vedlikehold av tekniske installasjoner i havna. Stillingen er timelønnet med arbeidstid tilpasset havnas behov hele året. Arbeidsomfanget er 20-40 % av full stilling, men dette varierer over året og hvis det er behov for større vedlikeholdsarbeider.

Arbeidsoppgavene er hovedsakelig:
  • Løpende tilsyn med og vedlikehold av havnene
  • Plassering og registrering av båter i opplag i samarbeid med kranbil
  • Rydding og fjerning av søppel i samarbeid med renovatør
  • Ad hoc-bistand til medlemmer vedr. egen båtplass eller opplag
  • Administrative oppgaver knyttet til havnedrift som plassering, merking og fakturering av båter og hengere i opplag
  • Andre forefallende oppgaver

Stillingen rapporterer til daglig leder / styreleder og passer bra for en sjøvant og praktisk tidligpensjonist med arbeidserfaring fra mekanisk industri, rørlegger /snekker / elektriker. Det er en fordel at driftsleder bor i nærheten av havna og er i området sommerstid. Tiltredelse etter avtale.

Nærmere informasjon fås av driftsleder Jens Kristensen (tlf 951 11 177) eller styreleder Terje With Andersen (tlf 909 10 248).

Søknad sendes til styreleder på e-post terjewith@gmail.com innen 15. november 2023

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu